5 anys enllà

Ja fa gairebé 5 anys i mig que vaig obrir aquest bloc al servei Bloc.cat, quins records, i com passa el temps! L’any 2005 em trobava al primer any de carrera. Un bloc, una pàgina personal, un perfil en una xarxa social, a fi de comptes vé a ser el mateix: una finestreta oberta al mòn, on cadascú pot escriure i intercanviar opinions. Es una experiència notable. M’han llegit, comentat, enllaçat, elogiat, insultat, citat i d’altres que em deixo.

En aquests anys he escrit de forma força esparça, a temporades, deixant notables laps de temps entremig, com illots de reflexions o bestieses compartides que de tant en tant he decidit fer emergir. He après bastant, la interacció sempre és positiva, o gairebé; no sento que hagi perdut el temps. Penjar textos en aquest taulell particular et fa pensar, buscar, criticar-te. De fet, tampoc he estat gaire exigent i sovint he posat qualsevol cosa, procurant decorar-ho una mica. No crec que escrigui ara gaire millor que 5 anys enrere, tant se val.

Doncs bé, moltes gràcies a tots els que m’heu seguit fins aquí, ja sigui per saber què faig, per passar l’estona, per comentar algun post, per criticar-lo amb més o menys bona fe, pel que sigui. I ara potser tocaria entonar l’hora dels adeus i tancar la paradeta, però de fet tot aquest farciment és només per dir que obro un altre bloc, albertruzafa.wordpress.com, perquè, tot i que l’actual servei m’inspira molt carinyu, només em permet 5 MB de capacitat i no tinc ganes d’anar posant imatges en diferents racons per cridar-les des d’aquí. Tot i això, el mantindré obert, qui sap si d’aquí un temps els de bloc.cat obtenen una bona subvenció de la Generalitat i li foten canya al tema.

Quant a albertruzafa

Estudio enginyeria forestal a Lleida. Hi passo molt bones estones. També vaig sovint a casa, a Andorra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: 5 anys enllà

  1. KGUN10 diu:

    Ostres xaval a bones hores me’n adono jo del canvi de blog! =P
    Apa anem a xafardejar el nou.

  2. Albert diu:

    Bon dia Carles, no hi ha gran cosa de moment al bloc nou 😉

Els comentaris estan tancats.