Pirates

Què és la pirateria?

“La major part dels 150 medicaments farmacèutics més importants el principi actiu dels quals prové de plantes medicinals estan associats a coneixements tradicionals desenvolupats per comunitats locals arreu del planeta” (Amics arbres)

En bona part de mitjans de comunicació és habitual que es recalqui el concepte políticament correcte de pirateria, relacionat amb l’àmbit informàtic. Es dedica el mateix esforç a parlar de la pirateria que duen a terme les grans empreses sobre el coneixement tradicional elaborat per la Humanitat durant els darrers mil·lennis? En podeu trobar un exemple, en el camp de les patents farmacèutiques, dins aquest artícle.

Quant a albertruzafa

Estudio enginyeria forestal a Lleida. Hi passo molt bones estones. També vaig sovint a casa, a Andorra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.