Article extret i traduït de www.ummofiles.com/POMAGALSKY/ : Réflexions sobre el desti del mon

Extret de www.ummofiles.com, concretament www.ummofiles.com/POMAGALSKY, traducció, en fragments, del text vista la seva importància.

 

Pomagalsky

Réflexions sur le destin du monde

– 1 –

L’Onze de setembre I :

« Els atemptats de l’11 de setembre del 2001 a New York, Washington i a Pennsylvania han provocat una acceleració dramàtica del procés de refeudalitsació. Han estat la ocasió pels nous dèspotes d’apropiar-se el mon. De quedar-se sense compartir amb els recursos necessaris a la felicitat de la humanitat. De destruir la democràcia. » Es així com Jean Ziegler analitza les conseqüències del 11 de setembre sobre el funcionament del mon, i a la pregunta de saber «a qui a aprofitat el crim?», no hi ha cap dubte que la resposta es, en primer lloc, a l’oligarquia americana detentora dels poders petroliers i militaro-industrials, arrossegant en el seu corrent el complex econòmico-industrial tot sencer en una onada d’expansió sense precedents.

 

Tot i així, podem acusar aquests beneficiaris d’haver estat els cabdills secrets del 11S ? Per respondre a aquesta qüestió, es necessari girar de nou la vista sobre els atemptats. Aquest dossier presentat a continuació sobre els fets de l’onze de setembre és el fruit de la compilació de nombroses investigacions dutes a terme per periodistes i homes de totes nacionalitats i de múltiples ocupacions dels quals la honestedat és indubtable. Es en escreix important mencionar que entre aquests investigadors figuren a hores d’ara alguns d’americans, que el patriotisme apartà de forma comprensible dels moviments inicials d’investigació. Per conseqüent, cinc anys desprès dels esdeveniments, no podem ja afirmar amb lleugeresa que els periodistes estrangers havent posat en qüestió la versió oficial dels fets al.legats per Washington hagin volgut solament exercir llur poder de dany contra la nació americana i alló que representa. David Ray Griffin, Craig Unger o Jimmy Walter (Nota 1), que no podem acusar d’amateurisme o d’antiamericanisme, no tenen a hores d’ara cap repugnància a evocar els treballs de Thierry Meyssan (Nota 2) concernint l’atac sobre el Pentàgon o a subratllar en vermell les llacunes del report oficial. Per aquest moviment, assistim a una fase important de reapropiació del dossier pels americans mateixos, i això es un senyal positiu.

Tenint en compte el format reduït de les pagines consagrades aquí a aquest dossier, es útil precisar que no té la vocació de ser exhaustiu sinó solament la de mostrar el nombre considerable d’anomalies que existeixen dins la versió de l’atemptat donada per l’administració americana, així com dins el report oficial de la comissió d’investigació Kean-Zelikow. I de treure’n llavors algunes conclusions.

segueix

Quant a albertruzafa

Estudio enginyeria forestal a Lleida. Hi passo molt bones estones. També vaig sovint a casa, a Andorra.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.